Fysioterapian pohjana on hyvä tuki- ja liikuntaelimistön tutkiminen. Sen lisäksi voidaan toteuttaa hieronta- ja mobilisointikäsittelyjä sekä kinesioteippausta. Sinulle ohjataan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Liikeharjoitteissa on mahdollista käyttää pilatesliikkeitä, jotta pienet tukilihakset saadaan aktivoitua ja vahvistettua. Kuntosaliharjoittelun ohjauksessa hyödynnän NHA- personal trainer kurssin antia.

Lantion ja rangan mobilisointitekniikkana käytän MET tekniikkaa ( Muscle Energy Technique). Lontoolainen Darren Higgins käy Suomessa säännöllisesti opettamassa tekniikkaa Fysi ry:llä. Menetelmässä käytetään hyväksi kevyttä lihasjännitystä ja sen jälkeistä rentoutumista, jotta päästään pehmeästi ja kevyesti mobilisoimaan jäykistynyttä nikama-ja luuliitos aluetta.  

Lihasvoimaharjoittelussa käytän NHA personal trainer -koulutuksen antia. NHA= Nordic Health Academy tarjoaa viimeisimpään tutkimustietoon ja parhaisiin käytäntöihin perustuvia valmennustaitoja.

Kinesioteippauksella voidaan antaa tukea kipeytyneelle alueella ja teipin avulla ohjata kehon toimimntaa kohti kivuttomampia liikeratoja. Voit halutessasi tuoda oman kinesiorullan mukanasi.

Pidän toistaiseksi fysioterapia vastaanotot maanantaisin kotonani.